Vogelhorst

Wonen in Villapark Vogelhorst is wonen in het groen, met uitgestrekte velden en veel rust en ruimte. De ligging is super centraal in Nederland, dicht bij verschillende uitvalswegen met het Gooi en Almere Centrum om de hoek. In deze wijk bouw je zelf je eigen huis op een van de ruime kavels. De kavels zijn ruim en staan garant voor grote tuinen. Centraal in de wijk ligt een park  met een mooi waterpartijen en een meertje als middelpunt. In de toekomst wordt dit park verder uitgebreid rond een belangrijke archeologische vindplaats. De kinderen spelen hier heerlijk buiten en via een wandelpad of bruggetje loop je zo het groen van een van de bossen in.

De ontwikkeling van Villapark Vogelhorst

Villapark Vogelhorst wordt gebouwd in twee verschillende fases. In de jaren negentig is fase 1 al gerealiseerd. In de ruim 300 villa's wonen ongeveer 1.000 mensen. Tegen het bestaande villapark aan wordt het tweede deel gebouwd. Deze nieuw te bouwen wijk wordt tegen de bestaande villawijk gebouwd als één geheel, met behoud van groene lanen en waterpartijen. Inmiddels is een klein deel van deze wijk al gerealiseerd.

Wonen in Villapark Vogelhorst   

In Villapark Vogelhorst kun je zelfbouwen op kavels van 500 m2 tot 1000 m2. Je kunt kiezen voor een kavel voor een vrijstaand huis, maar het is op kavels groter dan 800 m2 ook mogelijk om een twee-onder-een-kapwoning te realiseren. Aan de zijlanen het mogelijk is om een gelijkvloerse bungalow te bouwen.
Naast zelfbouw zijn er ook villa's beschikbaar in diverse nieuwbouwprojecten. Kijk voor meer informatie op het platform Villapark Vogelhorst.