Skip to content

Zelfbouw in Almere Hout

Zelfbouwen in Almere Hout

In Almere Hout zijn veel leuke huizen te koop. Maar misschien ben jij op zoek naar een heel ander type woning! Kies dan voor zelfbouw. Je kunt in Almere Hout een huis bouwen dat past bij jouw budget. Met zelfbouw koop je een kavel en bepaal jij hoe jouw droomhuis er van binnen en van buiten uit komt te zien.

De spelregels wat er wel en niet op een kavel gebouwd kan worden, vind je altijd terug in het kavelpaspoort. De kavelpaspoorten voor kavels in Nobelhorst en Vogelhorst vind je hier. Voor de kavels klik je op 'Almere Hout'.

Betaalbaar bouwen met IbbA!
Ook starters op de woningmarkt kunnen hun eigen huis bouwen. Dat kan met hulp van de IbbA-Starterslening. IbbA staat voor Ik bouw betaalbaar in Almere. Lees meer over wat IbbA is. Afhankelijk van je inkomen en budget, kies je een van de IbbA- kavels. Overigens is IbbA alleen mogelijk in Nobelhorst en niet in Vogelhorst.

Kavel kiezen en dan?
Stel, je hebt een kavel op het oog. Neem dan contact op met de Kavelwinkel. De adviseurs van de Kavelwinkel vertellen je precies hoe zelfbouw in zijn werk gaat. In de Kavelwinkel reserveer en koop je ook daadwerkelijk je eigen zelfbouwkavel. Hier kunnen ze je ook alle informatie geven of het bouwen van jou eigen droomhuis.

Meer informatie