De Houtzagerij

Stel je eens voor, je woont in dit mooie buurtje, omzoomd door water. Overal zie je verschillende huizen. Van charmant bescheiden, tot opvallend en statig. Niets is recht-toe-recht-aan. De Houtzagerij is groen en heeft verrassende hoekjes en een sfeervol plein. Je vindt deze buurt aan het Vitens waterterrein. Via de groene laan bereik je je huis. Iets voor jou?

De Houtzagerij is een buurtje dat het verhaal vertelt van een klein dorpje dat ontstond doordat de houtzagerij zich vestigde langs de wetering. De directeur liet een statige villa bouwen op het erf en de loodsen ernaast deden dienst als opslag en droogplek. Voor de werknemers werden er in de buurt arbeiderswoningen gebouwd. Vermogende handelslui vestigden zich even verderop aan de statige laan. Het gevarieerde aanbod van huizen in de Houtzagerij refereren in gevoel en uitstraling aan hetgeen er vroeger geweest zou kunnen zijn.

In De Houtzagerij heb je keuze uit verschillende aankleedhuizen met één of twee lagen en een  kap. De breedte varieert. Woon je graag vrijstaand, maar heb je geen tijd of zin om zelf te bouwen? Op deze mooie locatie hebben wij ook prachtige vrijstaande huizen te koop. Je auto parkeer je op eigen erf of op een parkeerplaats vlak bij je huis.