Direct naar paginainhoud

Veld 10: De Hoeve

Veld 10: De Hoeve

Maak kennis met De Hoeve! Deze buurt bestaat uit een aantal ‘boerenerven’ die langs de Vinkweg liggen. Op deze erven worden Hoeves gebouwd. Telkens anders van stijl en opzet en op die manier aantrekkelijk voor veel verschillende mensen.

Bewoners van De Hoeve kunnen meedenken hoe het inrichtingsplan er uit moet komen te zien. Tot 16 november 2020 kunt u reageren.

Stap 1: Lezen

Lees de documenten aan de rechterkant van de website goed door. Op deze pagina staat het concept-inrichtingsplan en de participatiekaart.

Stap 2: Bekijk onderstaande video

Bekijk onderstaande videoclip waarin de projectmanager van Nobelhorst en de landschapsarchitect toelichting geven op het concept-inrichtingsplan.

Stap 3: Bespreek elkaars ideeën

Bespreek met uw buren welke ideeën u heeft om het plan beter te maken.

Stap 4: Omschrijf uw reactie en verstuur e-mail

Omschrijf in uw reactie duidelijk wat u waar in het plan zou willen aanpassen en stuur deze reactie als e-mail naar buurtschappennobelhorst@almere.nl. U kunt foto en video toevoegen ter verduidelijking.

Mocht u persoonlijk willen spreken met de projectmanager of landschapsarchitect? Stuur dan ook een e-mail. We maken dan een afspraak om per telefoon of online videogesprek verder te praten.

U kunt reageren tot 16 november 2020.

Stap 5: Beoordeling en verwerken in nieuw inrichtingsplan

Wij bekijken en beoordelen uw reacties en verwerken deze zoveel mogelijk in een nieuwe inrichtingsplan. Als we een reactie/wens niet overnemen dan geven we daar argumentatie bij. 

Stap 6: Voorleggen aangepast plan aan buurtschap

Het aangepaste plan wordt voorgelegd aan het buurtschap ter vaststelling in de algemene ledenvergadering.