Bewonersupdate druk bezocht

19 februari 2018
Foto met bezoekers van de bewonersupdate

Ruim 180 bewoners kwamen dinsdag 13 februari naar de Sterrenschool Het Universum om informatie te krijgen over de huidige en toekomstige ontwikkelingen in Nobelhorst.

Thematafels
Na een algemene presentatie met eerste impressies van nieuwe buurten kon men bij de verschillende thematafels terecht voor specifieke info en vragen. Zoals informatie over de geplande terreinafwerking en beheerszaken.  Een veiligheidsadviseur  gaf advies over inbraakpreventie. De Prismaschool was aanwezig met informatie over de komende nieuwe school in Nobelhorst. Het wijkteam stond er ook weer. En natuurlijk waren alle buurtschappen vertegenwoordigd. Bij Buurtschap Zuid praatte de werkgroep Hondenkaart met hondenbezitters en niet-hondenbezitters over de invulling van de nieuwe hondenkaart voor Nobelhorst. De vragen die de gemeente ter plekke niet kon beantwoorden zijn meegenomen om later alsnog op terug te komen. De veelgestelde vragenlijst voor Nobelhorst is overigens weer geactualiseerd, en te vinden op www.hout.almere.nl/buurten-in-nobelhorst/ onder 'algemene informatie'.

Nieuwe wijkmeester
De nieuwe wijkmeester van Nobelhorst, Karel Bruijnes werd voorgesteld. De wijkmeester houdt zich bezig met zaken over wonen en bouwen in Nobelhorst en loopt hiervoor regelmatig in de wijk rond. De wijkmeester is bereikbaar op maandag, dinsdag en donderdag van 09.00 tot 14.00 uur op 06-22963423 en via info@almere.nl.