Bewonersavond Nobelhorst

27 juni 2017

Op woensdag 5 juli vindt weer een Nobelhorst update voor huidige en toekomstige bewoners plaats. Van 20.00 tot 22.00 uur in de Sterrenschool het Universum.

Nobelhorst update
Nobelhorst heeft inmiddels al vele bewoners. Beheer van de openbare ruimte wordt steeds belangrijker. Tijdens deze bewonersavond praten we je bij over nu wonen in Nobelhorst, en ook over de komende ontwikkelingen. Je kunt er kennis maken met de wijkregisseur, de toezichthouder en de veiligheidsmanager van de gemeente Almere, en de wijkagent.

Bij de thematafels kun je meer informatie krijgen over de onderwerpen buurtschappen, ontwikkelingen in Nobelhorst, inrichting  openbare ruimte, de afvalpilot, honden in Nobelhorst en  veiligheid (preventie). 

De laatste update vond plaats eind vorig jaar (november 2016).  Toen is afgesproken om binnen een half jaar een vervolg update te geven. Dit moment valt helaas net in de zomermaand, waardoor niet alle betrokkenen er bij kunnen zijn. Wel is alle laatste informatie aanwezig, evenals de mensen die met beheer te maken hebben en alles kunnen vertellen over verdere ontwikkelingen van Nobelhorst.

Tot 5 juli!