Skip to content

Huren in Almere Hout

Huren in Nobelhorst

Nobelhorst heeft een ruim aanbod huurhuizen. Appartementen in De Melkfabriek en eengezinshuizen in De Langehoutbuurt en De Bosrandbuurt zijn al opgeleverd en verhuurd aan de eerste bewoners. Huurhuis zoekt huurder

De komende jaren gaan er nieuwe huurprojecten van start in Nobelhorst. Eind 2016 zijn dat ongeveer 35 huurhuizen. Eind volgend jaar zullen dat ongeveer 25 huurhuizen zijn. Op dát moment gaan wij op zoek naar groepen huurders die samen een woongroep gaan vormen! En dat kan op verschillende manieren. Het simpelste is als een groep mensen zich aanmeldt. Maar je kan jezelf natuurlijk ook aanmelden als belangstellende. Zodra in Nobelhorst een nieuw huurproject van start gaat wordt je daarvoor uitgenodigd. Je kan dus eind 2016 en eind 2017 uitnodigingen verwachten. 

Nu in ontwikkeling: 't Nobelhuis

't Nobelhuis (voorheen De Werkfabriek) is een Woon-Werk project: de huurders van 43 appartementen exploiteren sámen de Ondernemersruimte en de Binnentuin. De Ondernemersruimte zal worden ingericht als muziekstudio én multifunctionele ruimte met horeca. Het is nog mogelijk om je aan te sluiten bij deze groep huurders! Dus heb jij interesse en ben jij een creatief en ondernemend persoon? Neem dan contact op.

En hoe zit het met huurhuizen die opnieuw verhuurd worden?

Nobelhorst heeft een ruim aanbod van sociale huurhuizen, zowel appartementen als eengezinshuizen. Zodra er een huurhuis opnieuw vrij komt voor verhuur, wordt deze via WoningNet te huur aangeboden (klik hier voor inschrijving). Een lange inschrijfduur bij WoningNet is in Nobelhorst niet doorslaggevend. Het belangrijkste is dat je als huurder past bij de andere huurders. Je maakt dus deel uit van een groep huurders, een woongroep. Interessant? Jazeker! Want hoe mooi is het om mee te beslissen over met wie je samen in de buurt woont?